Putanja bodeža - deo drugi (Točak vremena, #8) Robert Jordan

ISBN:

Published:

Paperback

280 pages


Description

Putanja bodeža - deo drugi (Točak vremena, #8)  by  Robert Jordan

Putanja bodeža - deo drugi (Točak vremena, #8) by Robert Jordan
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 280 pages | ISBN: | 9.71 Mb

POSTOJI SVET SVETLOSTI I TAME,GDE DOBRO I ZLO VODE BESKRAJNU BORBU.TO JE SVET TOČKA VREMENA, DOSAD NAJVEĆEGNAPISANOG FANTASTIČNOG EPA.Seanšani su uspeli da opkole Ebou Dar. Ninaeva, Elejna i Avijenda upućuju se u Kaemlin, ka prestolu koji Elejni sMorePOSTOJI SVET SVETLOSTI I TAME,GDE DOBRO I ZLO VODE BESKRAJNU BORBU.TO JE SVET TOČKA VREMENA, DOSAD NAJVEĆEGNAPISANOG FANTASTIČNOG EPA.Seanšani su uspeli da opkole Ebou Dar. Ninaeva, Elejna i Avijenda upućuju se u Kaemlin, ka prestolu koji Elejni s pravom pripada, ali usput otkrivaju neprijatelja mnogo goreg od Seanšana.U Ilijanu, Rand se zaklinje da će ponovo odbiti Seanšane.

Međutim, znaci ludila pojavljuju se među Aša’manima.U Geldanu, Perin se suočava sa zamešateljstvom Belih plaštova, seanšanskih napadača i rasutih Šaido Aijela, kao i sa samim Prorokom. Perinovu voljenu ženu Failu to može koštati života, a sam Perin može uništiti sopstvenu dušu u pokušaju da je spase.U međuvremenu, Aes Sedai pobunjenice, predvođene mladom Amirlin Egvenom al’Ver, suočavaju se sa vojskom koja namerava da ih zadrži podalje od Bele kule.

No, Egvena je odlučila da svrgne uzurpatorku Elaidu i ponovo ujedini sve Aes Sedai. Ona još ne spoznaje cenu koju će ostali – pa i ona sama – morati da plate.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Putanja bodeža - deo drugi (Točak vremena, #8)":


koenodaikyouen.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us