Mrk (Twilight, #3) Stephenie Meyer

ISBN:

Published:

515 pages


Description

Mrk (Twilight, #3)  by  Stephenie Meyer

Mrk (Twilight, #3) by Stephenie Meyer
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 515 pages | ISBN: | 10.60 Mb

Tretji del, Mrk, nadaljuje zgodbo mlade Belle in njenega vampirskega fanta Edwarda. Začne se z novico, da so Seattle preplavili številni nerešeni umori, za katere Edward sumi, da so posledica novorojenih vampirjev, ki ne zmorejo nadzorovati svojeMoreTretji del, Mrk, nadaljuje zgodbo mlade Belle in njenega vampirskega fanta Edwarda. Začne se z novico, da so Seattle preplavili številni nerešeni umori, za katere Edward sumi, da so posledica novorojenih vampirjev, ki ne zmorejo nadzorovati svoje žeje po človeški krvi.

Bello še vedno neutrudno išče maščevalna vampirka Victoria, zato nevarnost preži na vsakem koraku.Bella močno ljubi Edwarda in težko nadzoruje željo, da bi se ljubila z njim, preden bo postala vampirka. Poleg tega se mora odločiti med ljubeznijo, ki jo čuti do Edwarda, in prijateljstvom z Jacobom. Zaveda se, da s svojo odločitvijo lahko sproži večni boj med vampirji in volkodlaki.

Njena izbira bo odločala o življenju in smrti.V tretjem delu avtorica navede kar precej novih, vznemirljivih stranskih zgodb, ki bralcu še bolj razkrijejo ozadje. Predstavi predzgodbo Edwardovega brata Jasperja, ki je bil kot človek vojak, po metamorfozi v vampirja pa je vodil skupino novorojenih vampirjev v številne bitke. Opisana je tudi predzgodba vampirke Rosalie, ki jo je brutalno posilil in pretepel prav njen zaročenec s svojimi pajdaši.

Najbrž najbolj zanimiva pa je zgodba indijanskega plemena – zgodba o prednikih, ki so prvi postali volkodlaki in o tem, kako so se od nekdaj bojevali proti vampirjem.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Mrk (Twilight, #3)":


koenodaikyouen.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us